Trka sa bojama 23. septembra u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Sep.2018, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka sa bojama 23. septembra u Beogradu

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se četvrtu godinu zaredom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

 
U nedelju 23. septembra u podne na Novom Beogradu najbrže prijavljenih hiljadu trkača započeće najšareniju urbanu trku u čistoj color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru kroz blokove zasipati najveselijim bojama tako da će 5km završiti obojeni od glave do pete. Start i cilj trke sa pratećim programskim aktivnostima koje je pripremio organizator trke, partneri i prijatelji trke nalaziće se ispred Immo Outlet centra.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.