Treći rođendan Volonterskog servisa Zvezdare

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Feb.2014, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći rođendan Volonterskog servisa Zvezdare

BEOGRAD -Volonterski servis Zvezdare (VSZ), koji je aktuelni nosilac titule "Šampioni lokalnog razvoja", obeležio je protekle sedmice treći rođendan.

Više od 6.200 volonterskih sati, oko 3.000 pruženih socijalnih usluga, od toga 80 odsto u kućnim uslovima, 43 volontera na aktivnoj evidenciji VSZ i preko 200 volontera u realizaciji raznih programa, samo su deo brojki koje opisuju obiman i humani posao Volonterskog servisa Zvezdare u 2013. godini koji je predstavila Radmila Urošević, koordinatorka VSZ.
 
Rođendansko druženje upotpunile su Milka Stojanović, operska diva, Snežana Jandrlić, pevačica grupe „Suncokreti“, koja je i makrobiotičarka-terapeut, kao i Biljana Krstić, muzička urednica RTS-a,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.