Takmičenje studentkinja u inovacijama

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Okt.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmičenje studentkinja u inovacijama

Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

 
Na takmičenje mogu da se prijave studentkinje koje imaju inovativnu ideju za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda odnosno usluge iz bilo koje oblasti (kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr).
 
Ideje se prijavljuju u timu koji treba da se sastoji od minimum 2, a maksimum 5 članova. Članovi tima ne moraju biti sa istog fakulteta/departmana i timovi mogu biti mešoviti (da ga čine studenti i studentkinje) s tim da tim lider mora da bude...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje

Izvor: JUGpress.com, 17.Okt.2019, 07:52

NOVI SAD..STUDENTKINJA SI? IMAŠ INOVATIVNU IDEJU KOJU ŽELIŠ DA REALIZUJEŠ ALI NISI SIGURNA KAKO? ..PRIJAVI SE NA TAKMIČENJE S4W I STEKNI POTREBNA ZNANJA I VEŠTINE ZA RAZVOJ IDEJE KAO I PRILIKU DA OSVOJIŠ VREDNE NAGRADE!..Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.