TRIBINA: „Kako dočekati i kako proživeti starost”

Izvor: DobreVesti.rs, 29.Sep.2022, 10:59

TRIBINA: „Kako dočekati i kako proživeti starost”

Centar za edukaciju i istraživanje zdravlja Beograd-CEIZ u saradnji sa partnerima organizuje zdravstvenu tribinu-kreativnu radionicu „Kako dočekati i kako proživeti starost“ , koja će biti održana u četvrtak, 29.septembra 2022.godine od 16 sati u prostorijama Udruženja penzionera Staro Mirijevo, Vitezova Karađorđeve zvezde br.22.

 
Udruženje penzionera Staro Mirijevo „Treće doba“, saradnik je u organizacije ove tribine a inače, radi na projektu „Socijalne potrebe starih u zajednici kao baza za aktiviranje na unapređenju zdravlja“, podržanog i finansiranog sredstvima budžeta Gradske opštine Zvezdara za 2022.
 
Predavači/moderatori tribine/radionice koja je deo manifestacije „Dani...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.