TAJNA DOBROG POSLOVNOG REZULTATA: Krije se u 16%

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Jul.2023, 12:01

TAJNA DOBROG POSLOVNOG REZULTATA: Krije se u 16%

U potrazi za idealnim odnosom između uspeha i neuspeha Adam Alter je došao do brojke od 16%.

 
Prvi korak koji savetuje da napravi svako ko je u kreativnoj ili drugoj poslovnoj krizi je da se opusti i skloni od gužve.
 
Ideja koja se krije u 16% je da ako napravite grešku ili ne uspete više od jednom u svakih pet ili šest pokušaja, govori da niste uspešni u tome što radite.
 
Deo knjige (Anatomy of Breakthrough: Honj to Get Unstuck Njhen It Matters Most) koju je ove godine objavio američki psiholog Adam Alter privući će svakoga ko se danas bori za dobar poslovni rezultat i uglednu poziciju u biznisu. Nije lako, kako kažu iskusniji, ali put je otvoren za svakoga ko želi da iskorači...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.