Svetski dan zaštite prava potrošača 15. marta

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Mar.2021, 20:22

Svetski dan zaštite prava potrošača 15. marta

Svetski dan zaštite prava potrošača tradicionalno se obeležava 15. marta pod sloganom „Moja kupovina je i onlajn trgovina“.

 
Tog dana, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje “SAJAM POTROŠAČA” od 12 do 14 časova na Sava promenadi kod ulaza u TC “Galerija“, u skladu sa svim epidemiološkim merama i preporukama Vlade Republike Srbije.
 
Događaju će prisustvovati predstavnici ministarstva, udruženja potrošača, trgovaca, trgovinskih lanaca i građani.
 
Cilj manifestacije je podizanje svesti potrošača o njihovim zakonskim pravima i zaštiti, ali i podsticanje građanskih aktivnosti u ovoj oblasti. Ovogodišnji Svetski dan zaštite prava potrošača...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Medijator u potrošačkim sporovima i sporovima povrede prava intelektualne svojine

Izvor: 025info.rs, 03.Mar.2021, 10:03

Kao ovlašćeni zastupnik Fakulteta političkih nauka Beograd, obaveštavam vas da organizujemo online osnovnu obuku od 17. do 21. marta, koja je uslov za sticanje licence posrednik - medijator. Realizator ove online obuke je Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Informacije i prijave za...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.