Sutra druga adidas trka „BOOST Belgrade“

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Apr.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra druga adidas trka „BOOST Belgrade“

BEOGRAD – Na trim stazi Hajd parka, u subotu, 4. aprila počeće druga od ukupno četiri „BOOST Belgrade“ trke koja će se održati u 2015. godini.

 
Trka je otvorena i besplatna za sve koji žele da trče deonicu dugu 5820 metara. Start i cilj trke biće u središtu parka, a trčaće se četiri kruga. Broj učesnika nije ograničen.
 
Prijavljivanje za trku je u toku. Doovoljno je popuniti onlajn formular na sajtu www.adidasrunningteam.rs. i na dan trke (najkasnijej do 10,30) preuzeti startni broj. Hajd park je lociran u jednom od najlepših delova grada, između Bulevara mira, Topčiderskog venca i Bulevara Vojvode Putnika.
 
Upravao na  „BOOST Belgrade“ trkama stiže nova energija...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

TRKA UZ BEOGRAĐANKU: Ove godine prijavljen rekordan broj učesnika

Izvor: HotSport.rs, 04.Apr.2015, 16:42

U nedelju, 05. aprila u prestonici Srbije održava se tradicionalna 28. Trka uz Beograđanku. Svečano otvaranje i start trke je u 10:00 sati ispred službenog ulaza u Palatu Beograd, u Masarikovoj 5. Kao i obično, očekuje se dolazak predstavnika Ministarstva omladine i sporta, Skupštine grada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.