Susret srpske i indijske kulture

Izvor: DobreVesti.rs, 06.Jun.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret srpske i indijske kulture

BEOGRAD - Novi sporazum između Srbije i Indije o kulturi, omladini, medijima i sportu u očekivanju da bude potpisan narednih nedelja, mogao bi da značajno unapredi saradnju dve države i u oblasti obrazovanja, poručila je ambasadorka Indije u Beogradu Narinder Čohan.

 
Ambasadorka Čohan je govorila na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu na otvaranju skupa ,,Susret srpske i indijske kulture”, priređenom u sklopu obeležavanja 21. Juna, Međunarodnog dana joge.

Ambasadorka je na skupu na kome su razmatrani neki od apekata mnogostrukog prožimanja dve bliske i prijateljske zemlje, navela da Indija, jedna od najstarijih civilizacija u svetu, ima i najdugovečniju neprekinutu istoriju kulture....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.