Srebro i tri bronze na EŠ u Italiji

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Sep.2012, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro i tri bronze na EŠ u Italiji

VAREZE - Srpski veslači osvojili su četiri medalje, srebro i tri bronze, na Šampionatu Evrope u italijanskom gradu Varezeu. Iva Obradović je osvojila srebrnu medalju u skifu pošto je u finalnoj trci zabeležila vreme od 7:39,87 minuta i plasirala se odmah iza Litvanke Donate Vistartaite. Bronzanu medalju osvojila je Estonka Kaisa Pausalu.

Srpska reprezentativka je zaokružila uspešan dan za srpsko veslanje u Varezeu jer su u pet finalnih trka osvojene četiri trofeja. Bronze su osvojili laki četverac, četverac i dvojac bez kormilara. Bez medalje je ostao samo dubl skul koji je osvojio peto mesto.
Treće mesto u Evropi osvojili su laki četverac bez kormilara (Nikola Selaković, Miloš Stanojević, Nenad Babović...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.