Snupi, ljubav i grafit

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Avg.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snupi, ljubav i grafit

BEOGRAD – Nedavno je na Novom Beogradu u Bloku 62 osvanuo grafit kojim je tajanstvena osoba čestitala svojoj dragoj osobi rođendan!


„Srećan rođa Dode. Od meseca i nazad šećeru“, piše na grafitu na kome je ilustrovan „Snupi“ koji od malog ptića dobija na poklon mali zeleni balon.

Grafit je izuzetno simpatičan, svako ko prođe nema šanse da ga ne primeti, a iz poruke možemo zaključiti da je reč ljubavnoj poruci, o mladiću koji je želeo da pokaže svojoj devojci koliko mu ona znači.
 
 
Moguće je da ona živi u zgradi na čijem je zidu grafit osvanuo, ili da tom trasom redovno prolazi ujutro kada ide posao.

Ali to u ovom slučaju nije ni važno! Ono...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.