Šesta etapa istumbala plasman u Kini

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Nov.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta etapa istumbala plasman u Kini

FUDžOU - Rezultati šeste etape trke „Oko jezera Pojang“ u Kini drastično su promenili generalni plasman! Vođstvo i plavu majicu  u ovoj trci oko najvećeg kineskog jezera, koja ima nagradni fond od 200.000 dolara, preuzeo je Nikolas Grem Douson (Australija) ali ga u stopu prate (nemaju zaostatak) Žilijen Lipon (Francska) i Vahid Gavari (Iran). San Kin Vu iz Hong Konga na četvrtom mestu ima sedam sekundi zaostatka. Do ove etape vodeći Uzbegistanac  Ruslan Karimov završio je na 33. mestu sa 1,13 minuta zaostatka i pao je na čak deseto mesto u generalnom plasmanu.

Marko Stanković, biciklista CCN Metalca, na ovoj trci u majici internacionalnog tima CCN, koji je do šeste etape bio među 20. u generalnom plasmanu probio...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.