Serbian visions – prilika koja se ne propušta

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Nov.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Serbian visions" – prilika koja se ne propušta

BEOGRAD - Prvog dana „"Serbian visions" 2016“, u subotu 26. novembra, održana su čak četiri izuzetno posećena seminara, odnosno, predavanja i konferencija u organizaciji PKS i brojnih partnera komore iz nekoliko oblasti.


Centralni događaj bio je okrugli sto Centra za dualno obrazovanje PKS ,,Obrazovanje po meri privrede - dualni sistem” na kome su prisutne posmatrače iz redova akademske i prosvetne zajednice, studentskih organizacija, zavoda za unapređenje obrazovanja i civilnog sektora, govornici upoznali sa novinama u nastavnim planovima u školskom sistemu u Srbiji u oblasti dualnog i preduzetničkog obrazovanja.

PKS je predstavljala Mirjana Kovačević iz Centra za edukaciju Komore, a ispred...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.