Sajam etno hrane i pića

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Nov.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam etno hrane i pića

BEOGRAD – Sajam etno hrane i pića je elitna i najveća regionalna smotra proizvođača tradicionalnih proizvoda namenjenih tržištu i održaće se od 25. do 28. novembra na Beogradskom sajmu.


O značaju, ulozi i dometima ove sajamske manifestacije govori i činjenica da su njeni pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i Grad Beograd, a suorganizatori Privredna komora Srbije i Privredna komora Beograda, objavio je Beogradski sajam. 

Ove godine najavljeno je učešće više od 450 domaćih i inostranih proizvođača hrane i pića, pripremanih po tradicionalnim receptima i na tradi­ci­ona­lan način, iz Srbije i inostranstva.

Sajamska ponuda podrazumeva...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.