SVE JE SPREMNO: Četvrti Good Food & Wine Festival

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Sep.2022, 18:36

SVE JE SPREMNO: Četvrti Good Food & Wine Festival

Na veoma posećenoj konferenciji za novinare u restoranu Savanova danas je najavljen četvrti po redu Good Food & Wine Festival, čiji će se centralni događaj održati u subotu, 24. septembra na Sava Promenadi.

 
Konferenciju je otvorio vitez vina Srbije i portparol festivala, Miša Ćirić koji je okupljenim članovima medija, institucija i izlagačima predstavio program Festivala.
 
“Upravo danas je počeo četvrti po reduGood Food & Wine festival. Centralni događaj, sajam hrane i vina, je zakazan za 24. septembar na Sava Promenadi i okupiće veliki broj proizvođača tradicionalne hrane, vina i autentičnih proizvoda iz cele Srbije i regiona. Pre toga, u sredu 19. septembra sa početkom u...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.