SVE FIRME U SRBIJI: Dobile nalog na portalu eUprava i eSanduče

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Feb.2024, 10:00

SVE FIRME U SRBIJI: Dobile nalog na portalu eUprava i eSanduče

Adresa elektronske pošte kojom su privredna lica registrovana u APR-u je povezana sa portalom eUprava i putem nje će stizati obaveštenja o prispeću dokumenata u eSanduče, objavila je Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu.

 
Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu od 12. januara 2024. godine svim privrednim društvima koja se nisu samostalno registrovala kao korisnici usluga elektronske uprave (Portala eUprava) kreirala je Jedinstveni elektronski sandučić (eSanduče) na Portalu eUprava radi elektronskog dostavljanja akata od strane organa javne vlasti (lična dostava i obaveštenja).
 
Odredbom člana 21. Zakona o privrednim društvima propisano je da je...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.