SOLO PUTOVANjE: Otkrijte ponovo sebe

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Jul.2022, 11:32

SOLO PUTOVANjE: Otkrijte ponovo sebe

Otputovati sam na odmor je izvanredan način da ponovno otkrijemo sebe, doživimo jedinstvena iskustva i učimo.

 
Potpuno uronjeni u ljepote putovanja i spremni za upoznavanje mesta i ljudi, sposobni smo se isključiti i pobrinuti se za sebe i svoje impulse, preusmeravajući telo i um, osećati se potpuno živima i povezanima s najintimnijim delom našeg bića.
 
Razlozi koji nas teraju da otputujemo sami mogu biti brojni: od želje za odmorom do potrebe da iza sebe ostavimo teško razdoblje kako bismo povratili svoje vreme, do zadovoljstva otkrivanja i stavljanja sebe na kušnju. To je samo po sebi izvanredno i uvjerljivo iskustvo iza kojeg se kriju jaki nagoni i važni motivi. Kakva god bila naša ideja...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.