SOFTUNI: Besplatan kurs programiranja za početnike u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Avg.2023, 11:40

SOFTUNI: Besplatan kurs programiranja za početnike u Srbiji

SoftUni, vodeća obrazovna IT zajednica u regionu, sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prijava za sedmi po redu ciklus predavanja besplatnog kursa "Uvod u Java programiranje" i novog besplatnog kursa "Uvod u JavaSkript".

 
Zahvaljujući velikom uspehu i interesovanju koje ne jenjava, SoftUni je odlučio da otvori novi ciklus predavanja za kurs "Uvod u Java programiranje". Ovaj kurs pruža osnovne veštine programiranja u Javi, neophodne za početak uspešne karijere programera. Kroz praktičan rad, polaznici će steći osnovne veštine kodiranja, rad sa razvojnim okruženjem (IDE), korišćenje varijabli i podataka, operatora i izraza, rad sa konzolom, korišćenje uslovnih konstrukcija i petlji.
 
Osim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.