SAJAM TEHNIKE: U petoj dimenziji

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Maj.2023, 21:16

SAJAM TEHNIKE: U petoj dimenziji

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće svečano otvoren u utorak, 16. maja 2023, u 11 časova, u Hali 1 Beogradskog sajma.

 
Manifestaciju će otvoriti Jelena Begović, ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija u Vladi Republike Srbije, a prisutnima će se obratiti i profesor dr Dejan Ilić, univerzitetski profesor, inovator, privrednik, naučnik iz oblasti fizičke hemije, mikroračunarstva, elektronike.
 
Ovogodišnje, 65. izdanje Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, koji tako obeležava i svojevrstan jubilej u regionalnom i međunarodnom liderstvu u ovim oblastima, biće održan od 16. do 19. maja 2023. godine na Beogradskom sajmu.
 
Već decenijama...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

KAKO DO PRIMENE MATIŠA U MODERNOM SVETU: Maj mesec matematike

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Maj.2023, 09:00

Pozivamo vas da u nedelju, 14. maja, u 19 časova, u Silosima Beograd, na Dorćolu, prisustvujete svečanom otvaranju događaja koji organizujemo već 12 godina zaredom pod nazivom Maj mesec matematike (M3), a koji je izrastao u najveću naučnopopularnu manifestaciju u našoj zemlji.. .  . Događaj...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.