SAJAM NAUTIKE: Isplovi, zabaci i ulovi

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2023, 11:41

SAJAM NAUTIKE: Isplovi, zabaci i ulovi

Pod već poznatim sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi" na Beogradskom sajmu će od 6. do 10. aprila 2023. godine biti održan 43. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, specijalizovana regionalna manifestacija namenjena ljubiteljima i korisnicima svih vrsta plovila, sportova na vodi i ronjenja, opreme za lov i ribolov, nautičke, kamp i autdor opreme.

 
Sajam je tokom prethodnih decenija postao nezaobilazan promotor i promoter kontinentalne nautike na prostoru Jugoistočne Evrope.
Za ovu atraktivnu tradicionalnu manifestaciju, na kojoj je prošle godine, dok se svet polako oporavljao od globalne krize izazvane virusom, ali i na početku one ukrajinske, učestvovalo 55 izlagača iz tri države, uz više od 10...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.