Izvor: DobreVesti.rs, 01.Okt.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Regionalnom saradnjom do veće organske proizvodnje

SELENČA  - Bržem razvoju organske proizvodnje u Srbiji najviše može doprineti saradnja i učešće poljoprivrednih proizvođača u regionalnim i evropskim projektima. To je način da se povećaju površine pod organskom proizvodnjom koje u Srbiji ne prelaze 16.000 hektara, zajedno sa pašnjacima i utrinama, ali i da se naši poljoprivrednici pripreme za primenu evropske politike u ovoj oblasti, poručeno je sa 11. Međunarodnog foruma organske proizvodnje koji je održan u Selenči.

 
Na forumu koji je održan 29. septembra prisustvovalo je oko 250 gostiju iz Srbije, Hrvatske, Slovačke, Moldavije, Češke, Mađarske..., objavio je Centar za organsku proizvodnju Selenča.
 
Jedanaesti forum organizivao...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.