Raznovrstan program u pozorištu KPGT

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Maj.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raznovrstan program u pozorištu KPGT

Ljubitelji pozorišta imaće priliku da tokom maja meseca pogledaju brojne kvalitetne predstave u pozorištu KPGT u Beogradu, koje se nalazi kod Stare Šećerane na Čukarici.


Predstava “Žudnja”, reditelja Vojkana Arsića biće odigrana u utorak 10. maja, dok je 14. maj rezervisan za “Psovanje publike”, reditelja Ljubiše Ristića.
Publika će dan kasnije imati priliku da pogleda legendarnu predstavu “Buba u uhu”, takođe reditelja Ljubiše Ristića. Premijera ove predstave je odigrana ne tako davno u pozorištu KPGT-a, pošto je za kratko bila skinuta sa repertoara Jugoslovenskog dramskog pozorišta, u kojem je odigrana 1600 puta i pred više od milion gledalaca, bez prekida 44 godine.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.