RFZO kancelarija za saradnju sa pacijentima i invalidima

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Feb.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RFZO kancelarija za saradnju sa pacijentima i invalidima

BEOGRAD - Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) u želji da unapredi saradnju i izgradi trajni partnerski odnos sa udruženjima pacijenata i osoba sa invaliditetom otvorio je posebnu kancelariju u Filijali RFZO za Grad Beograd.

Kancelarija, u Nemanjinoj ulici 30/I, soba 110, namenjena je svakodnevnoj saradnji, od 9 do 15 sati, sa udruženjima pacijenata i zajedničkom rešavanju problema.
Zaposleni u kancelariji imaju obavezu da svakodnevno budu na usluzi udruženjima pacijenata i osoba sa invaliditetom, jer je, kako se ističe, stalna i otvorena saradnja najbolji način da se zajedničkim snagama utiče na podizanje nivoa kvaliteta zdravstvene zaštite i da se predstavnici udruženja pacijenata aktivno uključe...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.