Predavanje o ishrani bebe večaras u Opštini Zvezdara

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Nov.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje o ishrani bebe večaras u Opštini Zvezdara

BEOGRAD - Dr Jelena Jovanović, pedijatar Doma zdravlja Zvezdara govoriće o ishrani bebe večeras u 18 sati u sali GO Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 77, u okviru Programa besplatnog holističkog savetovališta za trudnice koje se održava svakog utorka i četvrtka u organizaciji Udruženja “Roditeljstvo novog doba” pod nazivom „PoRodi se lako“.


Osim za hranom, svaka beba ima potrebu i za zagrljajem, toplinom, zaštićenošću. Dojenje zadovoljava sve ove potrebe. Osim što je to najprirodniji način ishrane, istovremeno je i oblik dodatnog povezivanja mame i bebe.

Upravo o tome, govoriće nam dr Jelena Jovanović, pedijatar, u svom predavanju pod nazivom: „Podoj je najlepši način dobrodošlice...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Škola za trudnice u prokupačkom Domu zdravlja

Izvor: Beta, 16.Nov.2016, 13:06

Dom zdravlja Prokuplje u okviru Službe za zdravstvenu zaštitu žena počeo je akciju pod nazivom "Škola za trudnice", rekla je danas agenciji Beta portparolka te ustanove Marija Stošić."Škola roditeljstva je obavezna tako da je svaka trudnica iz prokupačke opštine od dvadeset šeste nedelje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.