Porodičan dan – koristan i radostan

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Maj.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodičan dan – koristan i radostan

Centar za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja priređuje Porodičan dan - koristan i radostan 15. maja, na Međunarodni dan porodica, u saradnji sa Gradskom opštinom Vračar.


Ova manifestacija ima za cilj da podrži i afirmiše značaj porodice, apostrofirajući osnovne vrednosti društva kroz jačanje njene osnovne ćelije, baze svih nadgradnji i svakog uspeha – porodice.
 
Cilj Porodičnog dana takođe je i širenje svesti o novim tendencijama u razvoju zdravja, znanja i blagostanja dece, omladine, starih lica, i cele porodice, kao i upoznavanje sa novim paradigmama u vaspitanju, savesnom i svesnom roditeljstvu, očuvanju partnerskog odnosa, inkluziji, sprečavanju nasilja i zlostavljanja u porodici...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.