Ponosni na četiri studentske medalje

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Dec.2013, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni na četiri studentske medalje

BEOGRAD - Sa četiri medalje, tri zlatne i bronzanom i 12. mestom u konkurenciji 35 zemalja po broju trofeja, Srbija je postigla istrijski uspeh na zimskoj Univerzijadi u italijanskom smučarskom centru Trentino - istakao je na konferenciji za novinare u „Medija centru“ dr Siniša Jasnić predsednik Unverzitetskog sportskog saveza Srbije (USSS).


- Čestitamo još jednom Milanku Petroviću koji je u biatlonu osvojio zlato u sprintu i zlato u smučarskom trčanju  slobodnim silom na  10 km kao i bronzu u biatlonu na 20 km, Neveni Ignjatović pobednici u slalomu i Mini Mićić za  deveto mesto u smučanju na dasci, ali i svim ostalim učesnicima koji su na najbolji način predstavili Srbiju na Univerzijadi  - rekao...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Predstavljanje istraživanja o deci u hraniteljskim porodicama

Izvor: EurActiv Srbija, 24.Dec.2013, 16:03

27.12.2013, Centar za prava deteta, Beograd - . Centar za prava deteta predstaviće rezultate istraživanja "Mesto za mene – deca na hraniteljstvu u Srbiji" na konferenciji za novinare u petak, 27. decembra, u 12.00 u Medija centru (Terazije 3, Velika sala, II sprat).. Opširnije..

Nastavak na EurActiv Srbija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.