Podsticajna sredstva za iskorišćavanje otpada

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Avg.2013, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podsticajna sredstva za iskorišćavanje otpada

BEOGRAD - Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine objavilo je  javni konkurs za dodelu podsticajnih sredstava, za ponovnu upotrebu i iskorišćavanje otpada kao sekundarne sirovine ili za dobijanje energije ili proizvodnju kesa tregerica za višekratnu upotrebu.

Rok za podnošenje prijava je 31. januar, 2014. godine.
Na konkurs mogu da se prijave operateri postrojenja za ponovno iskorišćavanje, odnosno tretman otpada koji imaju dozvolu u skladu sa Zakonom o otpadu i proizvođači plastičnih kesa-tregerica, za viškeratnu upotrebu, debljine, preko 20 mikrona, objavilo je Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite životne sredine.
Iznos podsticajnih sredstava...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.