Pobednički projekat mladih: Tabu dnevnik

Izvor: DobreVesti.rs, 02.Dec.2020, 22:32

Pobednički projekat mladih: Tabu dnevnik

Završna ceremonija projekta pod nazivom Svetionik znanja, koji se tradicionalno održava četvrti put za redom uspešno je realizovana nakon tri meseca sprovođenja projekta.

 
Stručni žiri, sačinjen od predstavnika Erste banke, marketinške agencije MPG, Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu i Fondacije Ana i Vlade Divac odabrao je i pobednički projekat koji nosi naziv Tabu dnevnik.
 
Među 60 srednjoškolaca iz čitave Srbije, koji su se takmičili sa idejama kojima žele da unaprede sredine iz kojih dolaze, pobedu je odneo projekat pod nazivom „Tabu dnevnik“, koji za cilj ima edukaciju i informisanje mladih o oboljevanju od polnih bolesti, a samim tim ukazivanje na značaj prevencije....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.