Po četiri titule Pančevu i Novom Sadu u Vrbasu

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Mar.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po četiri titule Pančevu i Novom Sadu u Vrbasu

VRBAS - Strelci Novog Sada i Pančeva podelili su titule na regionalnom Prvenstvu Vojvodine standardnom vazdušnom puškom u Vrbasu, kvalifikacionom za Šamionat Srbije u Ivanjici 15. i 16. marta.


Pančevci su se vratili sa četiri seniorska zlata. Titule su u pojedinačnoj konkurenciji pripale Tijani Kolarik i Gabrielu Dautoviću. Tijana Kolarik i drugoplasirana  Marta Bireš (Jedinstvo) postigle su i rezultat dana - po 398 krugova. Kolarikova je ujedno i treća juniorka. Dautović je sa 595 krugova za krug bio bolji od povratnika na vatenu liniju olimpijca Novog Sada Nemanje Mirosavljeva, koji je pauzirao zbog problema sa kolenom.
U juniorskoj konkurenciji, sve četiri titule otišle su u Novi Sad. Pojedinačni...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.