Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Maj.2021, 11:00

Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću

Narodna bibliotika Srbije organizuje večeras sa početkom u 18 časova večeri na Kosančićevom vencu jedno u nizu gostovanje pisca koji će čitati odlomke iz svog dela, a večeras će to biti književnica Milena Marković.

 
Reč je o ciklusu gostovanja eminentnih književnih i drugih umetničkih stvaralaca koji predstavljaju svoja nova, javnosti još nepoznata umetnička ostvarenja, pod nazivom Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću, čija je gošća književnica Milena Marković. Moderator programa je novinar i publicista Nebojša Grujičić.
 
Tokom večeri, književnica Milena Marković čitaće svoja dela u rukopisu, kao i objavljenu poeziju, i govoriće o svojoj umetnosti u nastajanju....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.