PONOVO U BIOSKOPIMA: Film „Kajmak“ Milča Mančevskog

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Maj.2023, 12:05

PONOVO U BIOSKOPIMA: Film „Kajmak“ Milča Mančevskog

Novi film Milča Mančevskog „Kajmak“ biće ponovo prikazan publici u Beogradu u Dvorani Kulturnog centra Beograda (od srede, 17. maja u 20 časova) i bioskopu Akademija 28 (od četvrtka, 18. maja u 19 časova).

 
Milčo Mančevski reditelj filma je o „Kajmaku“ rekao da je u pitanju jedna bezobrazna priča o bogatima i siromašnima, i naglasio:
 
„Znajući da je svaki film politički film, hteo sam da ispričam ljubavnu priču za odrasle. Život je prebogat, prepun mogućnosti, ljudi vole na previše različitih načina da bismo prihvatili licemernu bajku o momku koji je upoznao devojku, momku koji je izgubio devojku, momku koji je dobio devojku, a zatim su živeli srećno do kraja života (u misionarskom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.