Osam navika veoma efikasnih osoba

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Jan.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam navika veoma efikasnih osoba

Mnoge knjige i tekstovi su napisani o uspešnim osobama, a najčešće se ističe da uspešne osobe imaju određeni broj zajedničkih karakteristika koje iz izdvajaju od ostalih osoba. Sve ove karakteristike su objedinjene u jednoj – disciplina!

Postoji veći broj različitih navoda o navikama i pravilima kako žive i rade uspešni ljudi, navodi portal Preporukavesti.com i navodi jednostavne akcije koje možete uvesti u svoj život, i time ga značajno unaprediti:

„Ko rano rani, dve sreće grabi“. Svako na raspolaganju ima 24 sata u danu, a neki ovo vreme korisne mnogo bolje od većine drugih osoba… Uspešne osobe veoma često početak dana koriste da bi se informisali o njima važnim vestima iz stručnih...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Kako da stvarno promijenite svoj život na bolje u ovoj godini

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jan.2017

Ukoliko zaista želite da promijenite svoj život u 2017. godini i da ostvarite svoje snove, morate da krente od sljedećih stvari! Vrijeme je da kažete zbogom izgovorima koji vas sputavaju u životu i drže vas podalje od uspjeha, napredovanja i sreće! Najčešći izgovori koje sebi (i ljudima oko...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.