Organska ulica Novog Sada 15. i 16. septembra

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Sep.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organska ulica Novog Sada 15. i 16. septembra

Vojvođanski klaster organske poljoprivrede u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Južnobačkog upravnog okruga organizuje manifestaciju Organska ulica Grada Novog Sada 15. i 16. septembra u periodu od 8 do 13 časova, najavljeno je na sajtu Privredne komore Srbije (PKS).

 
Manifestacija za cilj ima promociju Organske ulice na Ribljoj pijaci kao stalnog prodajnog mesta organskih proizvođača koja je otvorena pre četiri godine od strane JKP Tržnica pod sloganom Dobro za prirodu dobro za nas.
 
Posetioci će u dva prodajna dana imati priliku da degustiraju sezonsko organsko voće, a tim klastera će ovom prilikom prezentovati brošuru o organskoj proizvodnji, navodi se na sajtu PKS-a.
 ...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.