Onlajn konferencija Izazov 2020

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Maj.2020, 13:34

Onlajn konferencija Izazov 2020

Šesti regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2020 održaće se 2, 3. i 4. juna, kako je i planirano, ali u nešto drugačijem formatu.

 
Imajući u vidu trenutnu situaciju sa virusom KOVID-19, kao i da će početkom juna biti određene mere na snazi, kada su u pitanju javna okupljanja, organizatori su odlučili da forum IZAZOV ove godine održe onlajn.
 
Pored toga, umesto dva, ovogodišnji događaj, trajaće tri dana.
 
Ubrzane promene i digitalizacija koje su uzrokovane trenutnom globalnom krizom, podstakle su i nas da se transformišemo, prihvatimo trendove i nastavimo dalje sa umrežavanjem i edukacijom struke, ali i pokretanjem veoma važnih tema za sve učesnike na tržištu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Forum Izazov 2020 pomera granice ogranizacije događaja u Srbiji

Izvor: Blic, 20.Maj.2020, 10:24

Šesti regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2020 održaće se od 2. do 4. juna, kako je i planirano, ali u nešto drugačijem formatu. Imajući u vidu trenutnu situaciju sa virusom COVID-19, Marketing mreža, koja je organizator foruma, odlučila je da IZAZOV ove godine održi online. Pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.