Objavljena „crna lista“ internet trgovaca na instagramu

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Jan.2021, 13:11

Objavljena „crna lista“ internet trgovaca na instagramu

Udruženje za zaštitu potrošača Vojvodine (UZPV) objavilo je "crnu listu" od 97 internet trgovaca koji se reklamiraju na Instagramu.

 
Listu možete pogledati OVDE.
 
Kako je navedeno u saopštenju, UZPV nastavlja sa akcijom evidentiranja trgovaca, za koje postoji pretpostavka da ne posluju u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini.
 
Ovoga puta, fokus je na profilima na društvenoj mreži Instagram, među kojima ima najviše trgovaca koji se bave prodajom obuće, odeće, suplemenata i dodataka ishrani, kao i parfemima.
 
Trgovac koji svoju prodaju vrši putem interneta u obavezi je da na vidnom i dostupnom mestu, u skladu sa Zakona o elektronskoj trgovini, naznači: poslovno...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.