Novogodišnji paketići za osobe sa invaliditetom

Izvor: DobreVesti.rs, 17.Dec.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji paketići za osobe sa invaliditetom

BEOGRAD - Predsednik Gradske opštine Zvezdara Miloš Ignjatović uručio je novogodišnje paketiće osobama ometenim u razvoju u prostorijama njihovog dnevnog boravka u Petrarkinoj ulici u Mirijevu.


Pozdravljajući ih, predsednik opštine Zvezdara im je poželeo da lepo provedu novogodišnje i božićne praznike i rekao da se nada da će im godina koja dolazi biti lepa i uspešna. Na to su mu oni razdragano zahvalili i, takođe, i njemu poželeli srećnu Novu godinu.
Miloš Ignjatović je pohvalio rad stručnog tima, koji podrazumeva saradnju i zajednički rad defektologa i stručnih saradnika: ''Za ovu vrstu posla neophodna je, pre svega, ljubav i predanost humanitarnom radu, jer naši stručnjaci u ovom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.