Nova ponuda refinansirajućih kredita

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Apr.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova ponuda refinansirajućih kredita

BEOGRAD - Sberbanka je predstavila svoje Super kredite koje građanima omgućuju da uzmu refinansirajući kredit do  čak tri miliona dinara sa rokom otplate do 96 meseci.


U saoštenju te banke se navodi da je reč o najpovoljnijem kreditu u ponudi te banke. Kao poosebnu pogodnost ističu  jednostavnu  proceduru odobrenja, a klijente koji podnesu zahtev putem interneta  na www.sberbank.rs očekuje i jedan odsto niža kamatna stopa.  

Ukoliko se klijent odluči za refinansirajući kredit u iznosu od 500.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci, nominalna kamatna stopa je 9,95 odsto u prvih 60 meseci, a posle tog perioda 6,5 odsto  plus tromesečni Belibor, dok je mesečna rata 7.573,86 dinara.
...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.