„Noć muzike” 1. septembra na Tašmajdanu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Avg.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Noć muzike” 1. septembra na Tašmajdanu

BEOGRAD - Kulturna manifestacija „Noć muzike” zakazana je za 1. septembar u 20.30 časova. Simfonijski orkestar i Hor RTS-a, kao i Hor „Kolibri” pružiće priliku posetiocima da besplatno uživaju u magičnom koncertu na stadionu Tašmajdan.

 
Član Gradskog veća Dragomir Petronijević, koji je jedan od glavnih promotera ove manifestacije, istakao je da mu je velika čast što je u prilici da najavi drugu „Noć muzike”.
 
"Prva „Noć muzike” donela nam je magično veče na Tašmajdanu. Ovakvi događaji su dokaz da se uz mnogo rada, kreativnosti i ne previše novca mogu realizovati ovakvi projekti. Cilj Grada Beograda je da bude podrška ljudima koji žele da se kreativno izraze u svom gradu,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Tašmajdan: „Noć muzike“ za dž 1. septembra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Avg.2017, 08:36

U petak, 1. septembra od 20.30, na stadionu Tašmajdan biće održana kulturna manifestacija „Noć muzike“. Simfonijski orkestar i Hor RTS-a, kao i dečji hor Kolibri pružiće priliku posetiocima da besplatno uživaju u magičnom koncertu na stadionu Tašmajdan. Posle uspeha prve „Noći muzike“...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.