NOVI SAJT: Podrška pravima radnika

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Okt.2021, 13:00

NOVI SAJT: Podrška pravima radnika

Centar za politike emancipacije saopštio je da pokreće sajt RadnaPrava.rs. povodom današnjeg obeležavanja Svetskog dana dostojanstvenog rada.

 
Na sajtu svi mogu da popune upitnik i provere da li su im ugrožena radnička prava.
 
"Naš pravni tim sastavio je upitnik koji sadrži najčešće povrede radnih prava. Jednostavnim popunjavanjem upitnika svi zainteresovani moći će da saznaju da li su njihova prava prekršena na radnom mestu, a dobiće i uputstva kome se obratiti za pomoć i podršku", navedeno je u saopštenju.
 
CPE navodi da još jedan 7. oktobar dočekujemo u društvu obeleženom ekstremnim nejednakostima, siromaštvom i potpunom obespravljenošću radnica i radnika....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Pokrenut sajt za pomoć zaposlenima pri ostvarivanju radnih prava

Izvor: Danas, 11.Okt.2021

Centar za politike emancipacije (CPE) pokrenuo je sajt na kome će zainteresovani moći da popune upitnik i tako saznaju da li su njihova prava na radnom mestu prekršena, saopšteno je iz ove organizacije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.