Mikec i Kelhajm  blistali u Bundes ligi

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Dec.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikec i Kelhajm blistali u Bundes ligi

 
GMIND - Damir Mikec olimpijac Policajca gađao je ovog vikenda vazdušnim pištoljem za Kelhajm iz Gminda  u Bundes ligi koji je u oba meča pobedio sa ubedljivih 5:0 i vodi u grupi “Jug” sa maksimalnih  pet pobeda. Ima četiri boda više od drugoplasiranog  Valdenburga!


U prvom meču Kelhajm je pobedio Dinamit Firt sa 5:0 i 1.910:1.860 u krugovima. I u drugom meču bilo je maksimalnih 5:0 za Kelhamj, “pao “ je Etlingen  a u krugovima je bilo 1.911:1.874.
- Prvog dana sam sa 387:376 krugova pobedio nemačku reprezentativku Klaudiju Verdačio Krauze i zadovoljan sam rezultatom pošto ti ogromna buka i navijanje odmah  u startu “oduzmu” krug dva – kaže Damir Mikec.-  Gađao sam u dobrom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Peta pobeda Grgića u Bundes ligi!

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Dec.2014

 . BEOGRAD - Dimitrije Grgić, reprezentativac pištoljem iz beogradskog Akademca, zabeležio je i petu pobedu u pet kola druge Bundes lige – „Jug“ za ekipu Valdkirha!. . .U derbiju petog kola vodeći Valdkirh je savladao drugoplasirani Kelhajm Gmind (druga ekipa) sa  4:1 u poenima strelaca...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.