Međunarodni sajam lova i ribolova

Izvor: DobreVesti.rs, 28.Sep.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni sajam lova i ribolova

NOVI SAD – Međunarodni Sajam lova i ribolova biće otvoren u sredu, 3 oktobra, dok ostale priredbe na Novosadskom sajmu publiku dočekuju od četvrtka, 4. oktobra.

 
Sve manifestacije se održavaju do nedelje, 7. oktobra.
 
Na sajmovima će nastupiti oko 450 izlagača koji će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, ali i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz 20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Danske, Grčke, Indije, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Norveške, Portugalije, Rusije, Rumunije,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.