Međunarodni bijenale umetničkog dečjeg izraza

Izvor: DobreVesti.rs, 09.Maj.2021, 13:00

Međunarodni bijenale umetničkog dečjeg izraza

Međunarodni bijenale umetničkog dečjeg izraza – BUDI održaće se deveti put od 15. maja do 15. juna, u organizaciji Kulturnog centra Pančeva. Ovogodišnje izdanje nosi naziv „Male ludosti – velike mudrosti” i inspirisano je najpoznatijim italijanskim lutkom na svetu, Pinokijem.

 
U fokusu ovogodišnjeg programa je italijanska kultura i umetnost, a manifestacija se realizuje pod pokroviteljstvom Grada Pančeva, u saradnji sa Italijanskim institutom za kulturu u Beogradu i Ministarstvom za kulturu i informisanje. U danima trajanja manifestacije, na repertoaru je više od 50 besplatnih programa za decu, mlade i roditelje.
Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za subotu, 15. maj u 18.00, u Galeriji...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.