Manje poznata Teslina istraživanja

Izvor: DobreVesti.rs, 13.Jul.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje poznata Teslina istraživanja

BEOGRAD -  U čast 160. godišnjice rođenja Nikole Tesle, u Privrednoj komori Beograda, održan je naučni skup, na kome su domaći i svetski stručnjaci predstavili manje poznata Teslina istraživanja.

 
Direktor američke kompanije Džošua Votišek je rekao da se javlja nova vrsta nauke, u kojoj se radi na ostvarenju Tesline vizije da energija pripada svakome od nas, kao i vazduh koji udišemo, jer on je ukazivao da energija može da se generiše iz atmosfere, samo se treba uskladiti sa prirodnim zakonima.

Votšek je rekao da se nova unificirana fizika bazira na Teslinim proučavanjima elektromagnetizma i gravitacije, u kojima se zanemaruju jake i slabe sile, što je danas posebno značajno kad je nauka...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.