Manje čekanja na šalterima u budućnosti

Izvor: DobreVesti.rs, 14.Jan.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje čekanja na šalterima u budućnosti

BEOGRAD – Najava manjeg čekanja na šalterima i uspostavljanja jednošalterskog sistema pružanja javnih usluga u Srbiji po principu „sve na jednom mestu“ (one-stop government) do sada se privrednicima i građanima činila kao moderna srpska bajka na čije će se ostvarenje čekati godinama.

Vlada je usvajanjem Nacionalnog okvira interoperabilnosti na svojoj sednici 10. januara ove godine dala do znanja da je opredeljena za smanjenje troškova putem efikasnog pružanja javnih usluga građanima i privredi, pre svega elektronskim putem, te je učinila da se ponadamo da se tom čekanju polako bliži kraj.
Naime, interoperabilnost je preduslov za kvalitetnije, brže i jeftinije pružanje javnih usluga građanima i privredi...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.