MANIFESTACIJA: Otvorene kapije tvrđave

Izvor: DobreVesti.rs, 07.Jun.2023, 14:53

MANIFESTACIJA: Otvorene kapije tvrđave

Javno preduzeće  ,,Beogradska tvrđava“ organizuje manifestaciju ,,Otvorene kapije tvrđave“, koja će biti organizovana od četvrtka do nedelje, 8, 9, 10. i 11. juna.

 
Raznovrstan program koji će podsticati razvoj sportskog duha i zdravih stilova života, a promovisati kulturu i umetnost, biće realizovan na više lokacija na Kalemegdanu. Vežbe za decu i seniore, sportske i likovne radionice za decu, književne večeri od kojih će jednu uveličati Pero i Miloš Zubac, koncert Leontine i hora Čarolije, humanitarni koncert Ođeci Beogradskog Šopen festa, samo su neki od sadržaja koji će obeležiti manifestaciju.
 
Tokom trajanja mainfestacije u toku će biti online foto konkurs ,,Pas Kališa...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.