MANIFESTACIJA: Drina je samo jedna

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Avg.2022, 09:00

MANIFESTACIJA: Drina je samo jedna

Kao i prethodnih petnaest puta, tako će, očekuje se, na startu regate ”Drina je samo jedna”, koju organizuju gradovi Loznica i Zvornik, Republika Srpska, i Opština Mali Zvornik, u subotu biti mnoštvo ljubitelja Drine koji uživaju u spustu od Malog Zvornika do Žićine plaže u Banji Koviljači.

 
Šesnaestu regatu najavili su danas na konferenciji za štampu u gradskoj upravi Dejan Stalović, gradski menadžer, i Milan Nedeljković, kapetan regate. Stalović je ukazao na veliki značaj turizma, kao privredne grane, za razvoj Loznice i naveo da je stav gradskog rukovodstva da posle velikih ulaganja, prvenstveno u infrastrukturu, treba ulagati u manifestacije i tako privući veći broj turista u grad i istovremeno...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.