MAGNIFIKO 9. APRILA U BEOGRADU: Koncert u Domu omladine

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Mar.2022, 05:38

MAGNIFIKO 9. APRILA U BEOGRADU: Koncert u Domu omladine

Robert Pešut – Magnifiko, autor „najskuplje“ pesme u kafani, Pukni zoro, prvak samozvanog žanra Balkan-disco-schlager, nastupiće u Beogradu 9. aprila u 21 čas, u Domu omladine u okviru koncerata Urban Sessions, Centra beogradskih festivala - CEBEF.

 
Sa svojim bendom, za kojeg kaže da je u boljoj formi nego ikada, Magnifico priprema šou na kojem će predstaviti svoju bogatu, tridesetogodišnju muzičku karijeru.
 
“Malo ćemo da pevamo, malo ćemo se “ježiti”, smejati i pustiti po koju suzu i međusobno deliti radost i veselje,” poručuje Magnifico i dodaje: “Osećam se privilegovanim i srećnim što mogu svirati u Beogradu.”
 
Ljubljančanin koji važi za jednog od...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.