Letnji pozorišni dani na Olimpu

Izvor: DobreVesti.rs, 21.Avg.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnji pozorišni dani na Olimpu

Manifestacija „Letnji pozorišni dani na Olimpu“, u organizaciji GO Zvezdara i SC „Olimp-Zvezdara“ počinje u subotu, 24.08.2019. i traje do 30. avgusta.

 
Manifestacija se tradicionalno organizuje na Zvezdari pred početak školske godine a zvanično će je otvoriti predsednik GO Zvezdara Miloš Ignjatović, najavila je opština Zvezdara.
 
Posetioci će svakodnevno moći da pogledaju po jednu pozorišnu predstavu a svih sedam predstava biće izvedeno u amfiteatru Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, ulica Vjekoslava Kovača 11. Prva na repertoaru je predstava "Aladinova čarobna lampa" u izvođenju "Pan teatra", a svake večeri glumci će deci i roditeljima poželeti dobrodošlicu i podsetiti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.