Izvor: DobreVesti.rs, 25.Apr.2020, 18:21

Lansiran dobar sajt o autizmu

Degordian, marketing agencija koja je mnogo više od toga, uspeo je da za 24 časa pokrene sajt koji pokriva sve važne informacije za porodice koje žive sa autizmom. Informacije pokrivaju region Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 
“Startap za 24 časa” je projekat koji organizuje Degordian već četvrti put, a ima za cilj da kreira proizvod digitalnog marketinga, po sopstvenom izboru, u 24 časa. Prethodni projekti su služili da pokažu pun kapacitet kreativnosti i strasti koje zaposleni gaje prema svom poslu, ali ovaj put su se odlučili za temu koja se tiče svih nas.
 
Na ideju su došli na predlog kolege koji je, kao roditelj deteta sa autizmom, ukazao na nedostatak verodostojnih izvora...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.