Kuglaši sa invaliditetom za titulu prvaka

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Mar.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuglaši sa invaliditetom za titulu prvaka

BEOGRAD - Sportski centar „Voždovac“ na Banjici danas će biti mesto okupljanja kuglaša sa invaliditetom koji će se u kategorijama oba pola, svih uzrasta i vrsta invaliditeta nadmetati za titulu najboljeg u našem Gradu za 2017. godinu.


Očekuje se učešće više od 100 sugrađana sa invaliditetom, iz svih delova Beograda - članovi brojnih klubova i udruženja, učenici osnovnih i srednjih škola, korisnici usluga ustanova dečije, socijalne i zdravstvene zaštite – koji će se sa početkom od 9 sati nadmetati za medalje i pehare namenjene za najbolje, koji će time izboriti pravo da predstavljaju naš Grad na predstojećem prvenstvu Srbije.

Organizator prvenstva je Sportski savez osoba sa invaliditetom...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.