Kuće na selu za mlade parove

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Jul.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuće na selu za mlade parove

BEOGRAD - Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnog novca bračnim parovima na teritoriji Vojvodine za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom.

 
Kako se navodi u tekstu konkursa za tu namenu će iz pokrajinskog budžeta biti izdvojeno 43 miliona dinara, pri čemu zainteresovani mogu da konkurišu samo sa jednom prijavom, a iznos dobijenog novca ne može biti veći od milion dinara. Pravo da konkurišu imaju supružnici čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana ili vanbračni partneri sa trajnijom zajednicom života, u skladu sa zakonom.
 
U trenutku podnošenja prijave zainteresovani moraju ispunjavati sledeće uslove:
 
da jedan od učesnika...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Za obnovu škola i vrtića 253 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2017, 15:30

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice objavio je danas konkurs za finansiranje i sufinansiranje rekonstrukcije, adaptacije, sanacije i investiciono održavanje objekata ustanova osnovnog i srednjeg obrazovanja, učeničkog standarda i predškolskih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.